PLE DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA EL PROPER DIJOUS DIA 25 DE JULIOL 2013, A LES 20:00 HORES A LA SALA DE PLENS (Auditori Teatre Clavé)

dimecres, 24 de juliol del 2013

ORDRE DEL DIA

 
I – PART RESOLUTIVA
 
PROPOSTES ORDINÀRIES: 

1. Aprovació de l’acta de la sessió ordinària del Ple de 27 de juny de 2013.

2. Moció que presenta el Grup Municipal de CiU d’adhesió al Pacte Nacional pel Dret a Decidir.

 
II – PART de CONTROL
 
4. Comunicacions.

5. Precs i preguntes:



JUNTA GENERAL ORDINÀRIA TUA
Junta General ordinària prevista per el proper dia 25 de juliol de 2013 a les 19.30 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Tordera amb els següents punts de l’ordre del dia:
 
1. Exposició de la renúncia al càrrec de Liquidador del Sr. Javier Caballero Ortiz. Nomenament de nous liquidadors, si escau.

2. Rectificació de l’acord de la Junta General ordinària de data 21 d’agost de 2012, en el sentit de deixar sense efecte l’aprovació del Balanç i de l’Inventari final de liquidació, ratificant l’aprovació del Balanç i de l’Inventari de l’exercici 2011, aprovació dels comptes de l’exercici 2011. Aprovació de la gestió dels Liquidadors de la Societat durant l’exercici 2011.

3. Presentació del Balanç i de l’Inventari final de liquidació, aprovació dels comptes de l’exercici 2012. Aprovació de la gestió dels Liquidadors de la Societat durant l’exercici 2012.

4. Facultar indistintament l’alcalde-president i el segon tinent d’alcalde, per tal que elevi a públics els acords presos per la Junta General de la TUA, SLU, en liquidació, compareixent davant fedatari públic a fi d’atorgar els actes que siguin necessaris, fins i tot d’esmena i rectificació, per dur a terme allò acordat fins a la seva inscripció al Registre Mercantil de la província.

5. Aprovació de l’Acta de la Junta General ordinària del dia 25 de juliol de 2013.

1 comentarios:

Anònim ha dit...

Esta medición no servirá para nada, los petardos se han denunciado a las doce de la noche y las mediciones se quieren hacer a las diez de la mañana.
Ademas se aran previo aviso a la empresa infractora.
Que es esto una broma o una tomadura de pelo mas hacia los vecinos?

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por tu comentario!