TALLS DE VEU I COMENTARIS AL PLE DEL PASSAT 26 DE JUNY DEL 2014

divendres, 18 de juliol del 2014

Respecte dels punts 3 i 5 del plenari, que feien referencia a:
Aprovació inicial de les bases específiques per a la concessió de subvencions a les persones físiques que cedeixin un immoble d’ús residencial a la borsa de lloguer de l’Oficina Local d’Habitatge, i a les condicions per acollir se a aquests lloguers socials per part dels ciutadans de Tordera. Volem reiterar el que va dir el nostre regidor Josep Romaguera (que podeu escoltar en el tall de veu), i recordar que la mesa per l'habitatge es va crear per treballar aquests temes. A la mesa, a banda dels partits polítics representats en el ple i participa també la PAH de Tordera, i pensem que és important, millor dit imprescindible, que les persones que estan patint desnonaments per culpa de l'actual situació econòmica, tinguin dret a conèixer, discutir i fer propostes en un tema que els afecta directament.







Trobem que fer-ho d'esquena a tots els participants en aquesta taula és una falta de respecte a tots els ciutadans de Tordera.

PRECS I PREGUNTES DEL PSC TORDERA



RESPOSTES ALS PRECS I PREGUNTES


Nota: El vehicle, que es va demanar en aquest ple, que es retirés, a dia d'avui (18 de Juliol) encara està al mateix lloc, junt amb altres deixalles que la gent va dipositant.
La resposta de la regidora, en quant a què és retiraria en un parell de dies, sembla que va en la línia de sempre, és a dir que els regidors de CIU no tenen noció del temps. Un parell de dies de pagès, deuen ser l'equivalent a un parell de setmanes, de mesos o d'anys.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por tu comentario!