MOCIÓ DEL PSC TORDERA - HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA

dimecres, 20 de febrer del 2019

Al ple del passat dia 31 de gener del 2019, el grup municipal del PSC Tordera, va presentar una moció per demanar a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva que compleixi amb el seu compromís i doti l'hospital de Sant Jaume de Calella amb el finançament i equips humans i tècnics necessaris per donar una bona assistència a la ciutadania i que els professionals que hi treballen ho puguin fer en les millors condicions.

Us deixem aquí els talls de veu dels diferents grups presents al ple municipal de Tordera, explicant el seu vot, per tal que pugueu valorar a qui realment li importa i li preocupa el benestar dels ciutadans i a qui només el mou l'interès per imposar les seves idees polítiques al marge del que li passi a la gent.

La moció la va defensar la nostra Regidora Carmen Fernandez:
Els polítics, com els representants de tots els vilatans dels nostres pobles, tenim l’obligació de vetllar per millorar les seves condicions de vida. Entre elles i la més important és la SALUT. Sense salut, no podrem gaudir dels nostres carrers, dels nostres pavellons esportius de les nostres places, etc. per tant, tenim l’obligació de cuidar lo més important: la SALUT.

Tordera i altres poblacions del Maresme i de la Selva: Canet, Sant Pol, Calella, Pineda, Sta. Susanna, Malgrat, Palafolls, Blanes, Lloret i Tossa que som les poblacions afectades hem de denunciar i reclamar que l’Hospital de Calella, després de 6 anys de retallades que han suposat una rebaixa del 20% del pressupost, incloent-hi els salaris del personal, sumat l’increment de la despesa ordinària per l’increment de persones usuàries i el deficient manteniment, ens ha portat una situació de l’hospital dramàtica, i exigir que la Corporació de Salut del Maresme i la Selva compleixi amb el seu compromís d’elaborar un pla assistencial i de dotacions per tenir una bona qualitat assistencial.

Les imatges recollides al mateix hospital ho deixen ben clar i és imprescindible que aquestes i d'altres mancances es puguin corregir el més aviat possible.

    
 
  




Argumentació de l'Anna Serra del grup ERC-Gent de Tordera


La Barbara Vergés per part del PDCAT


En Carlos Villaro - Regidor de govern


En Salvador Giralt - Som Tordera


La Silvia Mateos - Regidora no adscrita


En Xavi Martin - Regidor del PP


En Xavier Pla - Regidor no adscrit


Finalment la Regidora del PSC Carme Fernandez ha volgut puntualitzar un parell de comentaris que s'han fet per part dels altres grups



0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por tu comentario!