Tertulía Política 2/11/2016 - Tema central: Tránsfuga

diumenge, 13 de novembre del 2016

Com a continuació als talls de veu del Ple del passat 27 d'octubre, us deixem aquí els de les intervencions del nostre Regidor, Rafa Delgado, durant la Tertúlia dels Polítics a Radio Tordera, el dia 2 de Novembre.
No ens podem oblidar del fet que el Sr.José Carlos Villaro, tot i que diu que ho fa per l'interès del poble, clarament menysprea l'opinió tant del grup polític del qual formava part com la dels membres de l'assemblea que varen prendre la decisió, pràcticament per unanimitat, de sortir del govern. Y per tant també de totes les persones que varen votar per aquest grup perquè pensaven que votaven una opció diferent. És a dir que de manera conscient, exclou a una gran part de la població de Tordera, a qui es va comprometre a representar en acceptar el càrrec, quan diu que pensa ignorar les critiques i tirar endavant sense mirar a ningú. Entenem que a l'equip de govern de CiU, ara PDC, això no els amoïna, ells ja fa temps que governen per una minoria selecte.
Per si podeu dedicar-li uns 30 minuts, us deixem aquí també l'enllaç a l'arxiu d'àudio de Radio Tordera, on podreu sentir la Tertúlia completa.(clicant sobre les lletres en blau).







0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por tu comentario!