RESUM DEL PLE EXTRAORDINARI PER DONAR SOLUCIONS AL FENOMEN DE L´OCUPACIÓ A TORDERA

dilluns, 6 de març del 2017

La intenció dels grups PSC Tordera, SOM Tordera i PP Tordera, era haver celebrat aquest ple extraordinari, una setmana abans del ple ordinari, ja que pensem que el tema és prou seriós i important per a dedicar-li el temps que fos necessari.
Com sempre l'equip de govern, va enrederir la decisió i finalment no quedava altra opció que o fer-lo el dia abans, o el mateix dia, el que va suposar haver d'anul·lar al Consell de la Vila.
Tot plegat només és la confirmació de la pèssima gestió del grup de govern, que en aquest cas només afecta un tema administratiu, però que en el seu conjunt afecta de manera força negativa als ciutadans de Tordera, especialment els grups més vulnerables.
Us deixem els talls de veu del portaveu del nostre grup, en Rafa Delgado, i algun altre, i clicant aquí podreu trobar l'àudio complet a la web de Ràdio Tordera.
Per acord entre els tres grups ponents, va començar en Rafa Delgado:

Després varen intervenir en Salvador Giralt, del Grup Som Tordera i en Xavi Martin, del PP de Tordera.
Un cop els ponents van acabar, es va donar la paraula a Xavier Pla, d'ERC-Gent de Tordera, que només començar la seva intervenció va acusar el govern del PSC anterior a l'era CIU, d'haver volgut convertir Tordera en un Sant Cugat. Tot i que posteriorment va rectificar, lamentem igualment la manca de compromís d'ERC-Gent de Tordera, que es va negar a demanar aquest Ple Extraordinari, conjuntament amb els altres grups de l'oposició, cosa que ens fa dubtar que el benestar dels ciutadans de Tordera estigui inclòs dins de les seves prioritats. 

No hem pensat en cap moment que es fes amb mala intenció, més aviat posa de manifest el poc coneixement que els components del grup municipal d'ERC-Gent de Tordera, tenen del passat i de la història de Tordera, i ens preocupa que pugui donar-se el mateix, amb el present de moltes famílies que viuen aquí i pateixen les mancances causades per la pèssima gestió del nostre actual ajuntament.
Aquesta és la rectificació que fa en Xavier Pla, amb molta menys vehemència que l'acusació, però benvinguda sigui.

Després ja va intervenir el regidor trànsfuga, José Carlos Villaro, i finalment ho va fer per al PDCAT (CIU) el regidor Josep Llorens, que ens va explicar una teoria molt bonica del com haurien de funcionar els serveis socials i els altres departaments involucrats en donar solucions a aquest tema, però que ningú no es creu ni per un moment, que realment s'estigui portant a terme.
La realitat és molt diferent, com hem pogut constatar en nombroses ocasions amb famílies i persones que es troben en situacions molt difícils i no s'els dóna solució.
Us deixem dues intervencions més del nostre portaveu, Rafa Delgado.

Aquesta es la intervenció final.


Es va aprovar per unanimitat de tots els grups, que esperem aquest cop si, vulguin treballar tots a una per tal que aquest problema que afecta molts veïns i veïnes del nostre poble, quedi resolt.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por tu comentario!