Visiten Tordera Salvador Illa, Alicia Romero i Xesco Gomar

dimecres, 29 de març del 2017


Avui, 29 de Març, hem rebut a Tordera, al Secretari d'Organització del PSC, Salvador Illa, a la Alicia Romero, Diputada al Parlament de Catalunya i al Xesco Gomar, Primer Secretari del PSC Maresme. Els han acompanyat els nostres regidors, en Rafa Delgado, la Carmen Fernandez i la Toñi Garcia, i membres de la nostra executiva, en Joan Galan i la primera Secretaria Conchita Rodriguez.


El motiu de la visita, ha estat conèixer de primera mà els problemes que tenim a Tordera, i visitar alguns dels indrets on cal incidir. Entre ells, una trobada amb l'AMPA Serra de Miralles i una visita l'escola per veure en l'estat en la que es troba, per compartir informació i treballar conjuntament en solucions en la que es troba l'edifici i poder continuar amb el projecte de l'Institut-Escola, demanda que fan els pares des de fa anys.


També han visitat la urbanització Terra Brava, on han pogut veure in situ, els problemes que causa la contaminació de les lleres per l´abocament incontrolat de les aigües residuals.


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por tu comentario!